ID 88197251
რესტორნის მენეჯერი
ხელფასი არ არის მითითებული
თბილისი
ID 8819725141
Tbilisi purceladze st. #18

Yokai Sushi
All listings (3)რესტორანი „Yokai Sushi“ აცხადებს ვაკანსიას რესტორნის მენეჯერის პოზიციაზე!
ადგილმდებარეობა: თბილისი, ანტონ ფურცელაძის ქუჩა N18
სამუშაო პირობები:
ანაზღაურება:
• საცდელი ვადა (3 თვე): ფიქსირებული ხელფასი – 2000 ლარი თვეში
• საცდელი ვადის შემდეგ: ხელფასის გადახედვა და მოტივაციურ სისტემაზე გადასვლის შესაძლებლობა (მაგ: გაყიდვების %, KPI-ზე დაფუძნებული ბონუსები და სხვა შეთანხმებული მოდელები)
გრაფიკი:
• ხუთდღიანი სამუშაო კვირა (5/2)
• სამუშაო საათები ინდივიდუალურად შეთანხმდება
დამატებითი ბენეფიტები:
• სრულად ანაზღაურებადი საცდელი პერიოდი
• ყოვედღიური უფასო კვება
• შუაღამის შემდეგ ტაქსით ტრანსპორტირება (კომპანიის ხარჯზე)
• 50%-იანი თანამშრომლის ფასდაკლება რესტორნის მენიუზე
• ფორმის უზრუნველყოფა ან ანაზღაურება
• ტრენინგები და კარიერული განვითარების შესაძლებლობები
• პროფესიონალური და მხარდამჭერი სამუშაო გარემო
მოთხოვნები:
გამოცდილება და განათლება:
• 1–2 წლიანი მენეჯერული გამოცდილება (რესტორნის მენეჯერი, ადმინისტრატორი, ცვლის უფროსი)
• მომსახურების სტანდარტების, სამზარეულოს და ბარის პროცესების ცოდნა
• სტუმარ-მასპინძლობის ან დაკავშირებულ სფეროში განათლება ჩაითვლება უპირატესობად
უნარები და კომპეტენციები:
• პერსონალის მართვა: შერჩევა, სწავლება, მოტივაცია, კონტროლი
• კონფლიქტების მოგვარება და მომხმარებელთან ურთიერთობა
• საბუღალტრო და ოპერაციული დოკუმენტაციის ცოდნა
• POS სისტემებთან და სალაროებთან მუშაობის გამოცდილება
• ორგანიზებულობა, მულტიფუნქციური მუშაობის უნარი
• ლიდერობა და სტრესულ გარემოში გადაწყვეტილებების მიღების უნარი
პიროვნული თვისებები:
• კომუნიკაციისა და კლიენტებთან მომსახურების მაღალი დონე
• დისციპლინირებულობა
• გუნდური მუშაობის უნარი და სხვების მოტივაცია
• დეტალებზე ორიენტირებული და განვითარებაზე ორიენტირებული
ენები:
• ქართული – სავალდებულოა
• რუსული და/ან ინგლისური – ჩაითვლება დიდ უპირატესობად
სხვა მოთხოვნები:
• მოქნილი გრაფიკით მუშაობის მზადყოფნა
• სანიტარული, სახანძრო და შრომითი რეგულაციების ცოდნა ჩაითვლება უპირატესობად
ძირითადი მოვალეობები:
1. პერსონალის მართვა:
• ახალი თანამშრომლების შერჩევა, სწავლება, მონიტორინგი
• გრაფიკების შედგენა, დისციპლინის კონტროლი
• პერსონალის მოტივაცია და მუშაობის შეფასება
• გუნდის საერთო კულტურის შექმნა და კონფლიქტების მართვა
2. მომსახურების ხარისხი:
• სტუმრებთან საუკეთესო მომსახურების უზრუნველყოფა
• უკუკავშირის მიღება და პრობლემების გადაწყვეტა
• ლოიალურობის განვითარება და კომუნიკაცია სტუმრებთან
3. ფინანსური და ოპერაციული კონტროლი:
• შემოსავლების და ხარჯების კონტროლი
• სალარო და დოკუმენტაციის მართვა
• ხარჯების ოპტიმიზაცია და მოგებიანობის ზრდა
• მარაგების აღრიცხვა
4. სამზარეულოსა და დარბაზის კოორდინაცია:
• სამზარეულოს, ბარისა და დარბაზის მუშაობის ერთიანი მართვა
• საკვების ხარისხისა და ვიზუალის კონტროლი
• ცვლაში შეუფერხებელი ოპერაციების უზრუნველყოფა
5. მარაგებისა და პროდუქტის მართვა:
• სათადარიგო მასალების, შეფუთვის და საწმენდი საშუალებების შეკვეთა
• ბარის სასმელების მარაგების კონტროლი
• მარაგების დროული შევსება
6. რეგულაციების დაცვა:
• სანიტარულ, უსაფრთხოების და შრომის ნორმების კონტროლი
• შიდა პოლიტიკების დაცვა
7. მარკეტინგი და კომუნიკაცია:
• აქციების და ლოიალურობის პროგრამების მხარდაჭერა
• მომწოდებლებთან და პარტნიორებთან კომუნიკაცია
• რეპორტინგი და ხელმძღვანელების მითითებების შესრულება
გთხოვთ გამოაგზავნოთ თქვენი რეზიუმე შემდეგ ელფოსტაზე:
msuti2020@agruni.edu.ge
ან დაგვიკავშირდით მითითებულ ნომერზე:
Subject-ში აუცილებლად მიუთითეთ პოზიციის დასახელება — „რესტორნის მენეჯერი“
გელოდებით მოტივირებულ და პროფესიონალ ადამიანებს — წარმატებებს გისურვებთ!
ანაზღაურება
ხელფასი არ არის მითითებული